BAŞKAN ELÇİN KİLİT PARKE ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Genel 05/09/2023 09:46

Belediye Başkanımız Sayın Demirhan Elçin, CHP YDK Başkanı ve Artvin Milletvekili Sn. Uğur Bayraktutan ile birlikte Demet Evlerden - Artvin TOBB Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi arasında yapılan kilit parke çalışmalarını yerinde inceledi.

Alt yapısı tamamlanan yolların hepsinin yıl sonuna kadar üst kaplamasını yapılacağını ifade eden  Başkan Elçin, ‘Kilit parkelerin uzun ömürlü olabilmesi için sıkışması gerekmektedir. Bundan dolayı da kumlama işlemi yaparak kilit parkenin yapıldığı yerleri araç trafiğini kapatıyoruz. Bu süre zarfında da hemşehrilerimizin sabırlı olmasını ve uyarı levhalarını dikkate alarak kilit parke yapılan yollara araçla girmemelerini rica ediyorum.

7 Eylül Perşembe günü saat 14.00’da Dere Mahallesi Şehit Ömer Zeki Varan Sokakta bulunan Demet Evler Sitesi önünde yapılacak olan Belediye Meclis toplantısına tüm halkımızı bekliyorum.’  dedi.